Euro Broadband
Fast internet everywhere

Tko smo mi

ING servis je tvrtka specijalizirana za satelitske i bežične komunikacije. Na komunikacijska rješenja ING servisa oslanjaju se naftna i energetska industrija, financijska industrija, telekom operateri, obrana te hotelijeri i druge turistički orijentirane organizacije.

Misija i Vizija

ING servis osnovan je prije dvadeset godina kao mala tvrtka za telekomunikacije. Zahvaljujući jakoj motivaciji zaposlenika, ING servis je uvijek nudio novosti na tržištu telekomunikacija te je bio korak ispred konkurencije. Naglasak je bio i ostao na pružanju najveće vrijednosti za klijenta, permanentnom educiranju zaposlenika te fokusu na buduće trendove. Ovakav pristup omogućio je brz rast, uz stvaranje dugoročnih i čvrstih partnerstva s klijentima, partnerima i dobavljačima. Naša vizija, partneri i djelatnici jamstvo su da će i sljedećih dvadeset godina biti jednako uspješno.

Strategija

Glavne su djelatnosti ING servisa podatkovne satelitske veze (VSAT), satelitska telefonija i općenito bežične komunikacije na vodi i na kopnu. Dvadeset godina iza nas ne bi bilo isto bez podrške naših partnera koji su bili uz nas, s kojima smo zajednički rješavali izazove i smišljali rješenja te bez djelatnika ING servisa koji svojim znanjem, trudom i predanošću čine našu najveću vrijednost.

Saznaj više
about-01
about-02
about-03
50
Max download brzina
10
Max upload brzina
500
Max mjesečni promet GB
99.5
Godišnja dostupnost %
slider-01

Usluge

Širokopojasni satelitski pristup internetu je jednostavno i pouzdano rješenje za domove i tvrtke izvan dohvata zemaljskih mreža.

Pristupačni paketi

Odaberite paket i cijenu koja vam odgovara i uskoro možete uživati ​​u download brzinama i do 50 Mbps.

Bez telefonske linije

Euro Broadband koristi satelitsku tehnologiju, a ne telefonsku liniju. To znači da nije bitno ako živite u ruralnom području ili ste samo nesretni što je vaša internet veza jako loša. Euro Broadband vam pruža brz, pouzdan i pristupačan širokopojasni internet u vaš dom.

Najveće brzine

Postoje različiti paketi brzina, nudimo download brzine do 50 Mbps i upload brzine do 10 Mbps.

Potpuna pokrivenost

Brzi internet pokriva cijelu Europu i Sredozemlje. Euro Broadband je dostupan svima diljem Europe i Sredozemlja, sa istom visinom kvalitete, bez obzira gdje se nalazite.

Brza instalacija

Mala satelitska antena se montira na vanjskoj strani vaše kuće ili stana. Nakon toga jednostavno priključite satelitski modem u računalo i spremni ste.

Pouzdano

Usluga je dizajnirana da se nosi s većinom vremenskih uvjeta i vjetrom brzine do 200 km/s, te garantira pouzdanost preko 99,5% na godišnjoj razini.

Svakim danom Tooway usluga mi predstavlja sve veće zadovoljstvo. NewsSpotter opcija donosi visoku kvalitetu sadržaja. To je točno ono što trebam! Bojan Agatić Agatin.tv - CEO Hrvatska
Pojavom Tooway-a ostvarena su sva maštanja o brzoj i pouzdanoj internet vezi koja je dostupna na bilo kojoj lokaciji sa vremenom instalacije mjerenom u minutama. Kada su mobilne mreže zagušene i ostale opcije nedovoljno brze Tooway internet je uvjek nudio istu pouzdanost i brzinu. Boris Ostojić Televizija Jadran - CTO Hrvatska
Uvijek na usluzi! Profesionalno rijesenje za malog ali i velikog poslovnog korisnika. Za svaku pohvalu. Danijel Štih Adriasat - CEO Hrvatska
testimonials_bg

Izaberite vrstu usluge

Odlučite koja usluga zadovoljava vaše potrebe, te nam se javite s povjerenjem!