header-newsspotter

NewsSpotter

Kompaktno, Inovativno, Pristupačno

NewsSpotter je jedini profesionalni servis posebno zamišljen za televizijsko tržište, koji pruža garantiranu brzinu protoka podataka preko nomadskih terminala.

Za rad s NewsSpotter-om, korisnički terminali su konfigurirani "Beamless", tj. mogu migrirati u području pokrivenosti KA-SAT satelita i slati podatke iz bilo koje zrake (Beam).

Kako bi se osigurala grantirana brzina protoka podataka, NewsSpotter zahtijeva unaprijed rezervirani vremenski period televizijskog prijenosa da se izbjegne mogući sukob u prijenosu prometa.

 

ORDER NOW
newsspotter-scheme

Osnovne značajke

Garantiranih 10 Mbps

10 Mbps garantirano u download-u i upload-u osigurava da ste oslobođeni bilo kakvih problema zagušenja mreže i pruža pouzdanu platformu za isporuku sadržaja

Prijenos uživo

Prenosite uživo ili unaprijed snimljeni sadržaj bilo gdje u Europi.

Cijenovno pristupačno

PAY AS YOU GO sistem. Bez naknade sve do samog početka snimanja.

Potpuna pokrivenost

NewsSpotter pokriva cijelu Europu i Sredozemlje. NewsSpotter je dostupan svima diljem Europe i Sredozemlja, sa istom visinom kvalitete, bez obzira gdje se nalazite.

"Always on" veza

Uvijek dostupna veza za email, VoIP i web pregledavanje sa mogučnošću bookinga bilo gdje iz Europe.

Pouzdano

Usluga je dizajnirana da se nosi s većinom vremenskih uvjeta i vjetrom brzine do 200 km/s, te garantira pouzdanost preko 99,5% na godišnjoj razini.

Nissan Patrol

SNG vozilo za pristup internetu bilo gdje!

newsspotter-vehicle-1

Auto je opremljen Victron Energy energetskim sustavom sa autonomijom od 6 sati neprekidnog rada. Ukoliko se pokaže potreba za dodatnim radom, auto ima pripremu za vanjski priključak na gradsku mrežu ili generator.

U autu je računalo koje upravlja autopointing antenom i modemom za NewsSpotter (double hop) uslugu ili modem za pristup internetu.

 

newsspotter-vehicle-2

Takodjer je ugrađena jedna omni antena koja ima mogućnost distribucije wireless signala promjera 100 metara.

Auto je stabiliziran sa 4 potporne noge, te se bez ikakvih problema antenom moze upravljati iz auta ukoliko je to potrebno zbog vremenskih neprilika.

 

newsspotter-vehicle-3