header-private

Privatni paketi

Širokopojasni internet za vaš dom već od 90,00kn mjesečno

Zašto se boriti sa sporom internetskom vezom kada vam Tooway™ može pružiti do 30 Mbps širokopojasnog pristupa u vaš dom?

Tooway™ koristi satelitsku tehnologiju, a ne telefonsku liniju. To znači da nije bitno ako živite u ruralnom području ili ste samo nesretni što je vaša internet veza jako loša. Tooway™ vam pruža brz, pouzdan i pristupačan širokopojasni internet u vaš dom.

Odaberite paket i cijenu koja vam odgovara i uskoro možete uživati ​​u download brzinama i do 30 Mbps.

Svi privatni paketi podliježu FAP-u (Fair Access Policy) tj., nakon potrošenog mjesečnog paketa garantirane su brzine 256 Kbps u downloadu i 256 Kbps u uploadu.

 

Izračunajte prosječni mjesečni promet:

Tooway kalkulator

Osnovne značajke

Tooway servis je namijenjen svim korisnicima koji imaju potrebu za širokopojasnim vezama, a nemaju mogućnost korištenja potrebne zemaljske infrastrukture.

Pristupačni paketi

Odaberite paket i cijenu koja vam odgovara i uskoro možete uživati ​​u download brzinama i do 30 Mbps.

Bez telefonske linije

Tooway koristi satelitsku tehnologiju, a ne telefonsku liniju. To znači da nije bitno ako živite u ruralnom području ili ste samo nesretni što je vaša internet veza jako loša. Tooway vam pruža brz, pouzdan i pristupačan širokopojasni internet u vaš dom.

Najveće brzine

Postoje različiti paketi brzina, nudimo download brzine do 30 Mbps i upload brzine do 6 Mbps.

Potpuna pokrivenost

Brzi internet pokriva cijelu Europu i Sredozemlje. Tooway je dostupan svima diljem Europe i Sredozemlja, sa istom visinom kvalitete, bez obzira gdje se nalazite.

Brza instalacija

Mala satelitska antena se montira na vanjskoj strani vaše kuće ili stana. Nakon toga jednostavno priključite satelitski modem u računalo i spremni ste.

Pouzdano

Usluga je dizajnirana da se nosi s većinom vremenskih uvjeta i vjetrom brzine do 200 km/s, te garantira pouzdanost preko 99,5% na godišnjoj razini.

Paketi

tooway-infinite
Tooway 15/3
  • Download: 15 Mbps
  • Upload: 3 Mbps
  • Promet: 10, 20, 30, 60, 75 ili 150 GB
ORDER NOW
tooway-2
Tooway 30/6
  • Download: 30 Mbps
  • Upload: 6 Mbps
  • Promet: 10, 20, 30, 60, 75 ili 150 GB
ORDER NOW
* Uz svaki paket jedna javna dinamička IP adresa. Nakon potrošenog mjesečnog prometa, brzina se smanjuje na 256/256 Kbps.
** Uz sve pakete od 01:00 do 06:00 neograničen promet podataka.